Quantcast
Police - Fabrica De Ochelari

Lista de produse dupa producator PolicePOLICE, brandul de casa al grupului De Rigo, s-a lansat in Italia in 1983 cu rame de ochelari unisex, ca un manifest metropolitan al celor ce-si doreau sa se evidentieze.


Numele nu este o coincidenta. Declanseaza imaginatia si visele, in special al tinerei generatii, si ofera un look total nou. Numele evoca stilul de viata american "on the road" si totodata puternicul spirit urban al orasului tuturor oraselor: New York.


POLICE s-a remarcat inca de la inceput  ca un brand italian cu puternice tonuri internationale. Acest brand alternativ, nonconformist si-a creat imediat o nisa proprie. Bazandu-se pe identitatea si pozitionarea sa in crestere, POLICE s-a reinventat de-a lungul anilor, trecand de la o simpla marca de ochelari la un adevarat stil de viata. In aceasta evolutie, marca s-a extins prin includerea unei game complete de accesorii de moda, toate cu o puternica personalitate. 


Lumea in care traim acum si ideea de razvratire s-au schimbat, iar brandul a decis sa urmareasca tinerii rebeli de astazi, acei tineri care doresc sa aduca o nota noua lumii in care traiesc prin alegerile si dorinta lor de a se exprima. Ei sunt cei care, mai mult decat oricine, vor influenta lumea de maine.

1 - 11 din 11 produse