Quantcast
Formular retur - Fabrica De Ochelari

Comenzile trimise prin intermediul website-ului www.fabricadeochelari.ro se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora cu exceptia comenzilor de Ochelari de Vedere> (Rama Ochelari si Lentile de Corectie). Conform OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, art.16, lit. C, acestea sunt considerate produse finite, personalizate conform specificatiilor clientului. Clientul isi asuma raspunderea asupra corectitudinii datelor regasite pe reteta si confirma faptul ca datele introduse in comanda sunt corecte si nu sunt mai vechi de un an.

Pentru comenzile de Rame de Ochelari si/sau Ochelari de Soare, Clientul va putea solicita returnarea produsului, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.

Prin completarea Formularului de retur, clientul poate solicita rambursarea integrala a contravalorii produsului sau inlocuirea acestuia cu un alt produs similar. Daca se agreaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare acesta va plati diferenta. Daca se agreaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mica, clientul va primi diferenta pozitiva de pret.

In cazul solicitarii unui alt produs, SC Crist-al Medoptic SRL va trimite noul produs solicitat numai dupa ce Clientul a returnat produsul initial cumparat. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 14 zile calendaristice de la retur.

Returnarea produsului de catre Client se va face in ambalajul initial, impreuna cu factura originala.

Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar costurile de retur vor fi suportate de noi.


* Camp obligatoriu

Prin apasarea butonului Trimite sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, prin consimțământ digital, pentru a fi contactat in vederea returului produselor comercializate, in conformitate cu Legea 31/1990 privind societățile comerciale, si conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE.
Datele cu caracter personal se vor folosi in vederea returului produselor SC Crist-al Medoptic SRL. Contactul se va face folosind adresa de email ca prima modalitate de contact. In caz de nereusita se va folosi apelul telefonic pentru a contacta persoana ce si-a oferit prin consimtamant digital aceste date.
Datele personale nu se vor folosi pentru campanii de marketing sau newsletter.
Pe viitor, SC Crist-al Medoptic SRL se obliga sa obțină consimțământul sub orice forma (scris sau digital) pentru orice alta operațiune de folosire a datelor cu caracter personal, in afara de cea de contact pentru care persoana si-a oferit consimțământul digital.

Persoana fizica poate sa ceara modificarea sau scoaterea din baza de date oricând in aceasta perioada de pastrare de 10 ani. Operațiunea de modificare si/sau scoatere din baza de date se poate realiza prin email cu cerința la office@fabricadeochelari.ro