Quantcast
Metode de plata - Fabrica De Ochelari

MODALITATI DE PLATA

Puteti alege una dintre urmatoarele modalitati de plata:

  1. plata cu cardul de debit / credit;
  2. plata ramburs sau la livrare;

Plata cu cardul de debit / credit

Daca alegeti sa platiti cu un card bancar va trebui sa introduceti urmatoarele date prin intermediul unei pagini securizate:

  1. numele posesorului de card;
  2. codul cardului (cele 4 grupe de cifre inscriptionate pe fata cardului, introducerea acestora facandu-se fara spatii);
  3. data expirarii cardului;
  4. codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura);
  5. parola 3D Secure (daca aveti un card inrolat in sistemul 3D Secure).

3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor in tranzactiile electronice. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare unic pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

Inainte de a da ultimul click va rugam sa verificati datele introduse. Daca informatiile furnizate sunt corecte si daca in contul de card aveti fonduri suficiente pentru a acoperii valoarea comenzii, veti primi un mesaj de aprobare a tranzactiei.

Tranzactiile se vor efectua in RON, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu banca emitenta a cardului.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele securizate MobilPay/NETOPIA SRL. SC Crist-al Medoptic SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata ramburs sau la livrare

Plata cu numerar se face in RON, integral, la livrare catre comisionarul care efectueaza livrarea, moment la care se elibereaza si chitanta aferenta produsului achizitionat.

Politica de securitate

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele securizate MobilPay/NETOPIA SRL. SC Crist-al Medoptic SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.