Quantcast
Contact - FabricaDeOchelari.ro - Informatii despre rame si lentile de ochelari direct prin telefon sau email - Fabrica De Ochelari

Formular de contact - Contactati-ne

Trimiteti un mesaj

 

Pentru orice intrebare legata de un produs sau o comanda nu ezitati sa ne contactati.

Prin apasarea butonului Trimite sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, prin consimțământ digital, pentru a fi contactat in vederea colaborării, in conformitate cu Legea 31/1990 privind societățile comerciale, si conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE.
Datele cu caracter personal se vor folosi pentru a returna contactul in vederea unei colaborări ulterioare pentru produsele SC Crist-al Medoptic SRL. Contactul se va face folosind adresa de email ca prima modalitate de contact. In caz de nereusita se va folosi apelul telefonic pentru a contacta persoana ce si-a oferit prin consimtamant digital aceste date.
Datele personale nu se vor folosi pentru campanii de marketing sau newsletter.
Pe viitor, SC Crist-al Medoptic SRL se obliga sa obțină consimțământul sub orice forma (scris sau digital) pentru orice alta operațiune de folosire a datelor cu caracter personal, in afara de cea de contact pentru care persoana si-a oferit consimțământul digital.

Persoana fizica poate sa ceara modificarea sau scoaterea din baza de date oricând in aceasta perioada de pastrare de 10 ani. Operațiunea de modificare si/sau scoatere din baza de date se poate realiza prin email cu cerința la office@fabricadeochelari.ro